Bydlí se nám krásně v domě od ES

,,S manželem jsme bydleli ve velmi pěkné a žádané lokalitě Ostravy – Poruby. Oba dva jsme však vyrůstali v rodinných domcích v malých obcích, táhlo nás to oba dva zpátky na venkov. Od počátku našeho vztahu byla patrná touha po vlastním domečku.”

,,Vystavět dům na klíč jsme s manželem chtěli od prvopočátku. Měla jsem již zkušenost se stavbou RD z dětství, a to když stavěli rodiče. Toto období ve mně zanechalo neblahé stopy – rodiče měli se stavbou hodně starostí, neustále se hádali, a na nás děti neměli čas. Tohle jsem už nechtěla znovu prožívat.”

 

Výběr stavební společnosti

,,Postupně jsme  objížděli vzorové domy různých společností. Ve finále jsme měli vybraný trojlístek společností, ze kterého Ekonomické stavby vyšly jasně nejlépe. Měli jsme největší obavy z vyřízení úvěru na stavbu RD, ten ES rovněž vyřídily za nás. První schůzku se zástupci ES jsme si domluvili ve Frýdku – Místku, kde jsme rovnou spolupráci stvrdili svými podpisy.”

 

Hodnocení služeb ES

,,Stavbu jsme ES zadali i z důvodů dalších záruk. Musím vyzdvihnout profesionalitu manažerky financí z pobočky v Plzni. Hodně nám pomohla, kdykoliv jsem jí zavolala, dokázala nám poradit a také nás povzbudit. A samozřejmě manažer stavby, se kterým byla vynikající spolupráce. Doufám, že i ES měly s námi coby investorem dobré zkušenosti.”

 

Výstavba domu

,,Stavbu jsme sledovali i mimo plánované schůzky. Bylo to každý týden. Naproti domu bydlí rodiče manžela, záměrně jsme ale stavbu nekontrolovali. Pokud se něco naskytlo, co stálo za konzultaci, řešili jsme to s manažerem stavby.”

 

V novém domě

„ES nám zasadili krásnou okrasnou sakuru. Zatím ale na provizorní místo, až budeme vědět, jak bude zahrada vypadat, sakuru přesadíme. Bydlí se nám krásně. Neměnila bych. Máme díky ES krásný dům a spokojené bydlení.”

manželé Kočí