Poděkování

Dobrý večer pane řediteli,

chtěla jsem napsat až po kolaudaci ,ale jsme tak šťastní ,že Vám musím napsat pár slov. Když se v únoru kopaly základy ,jen maličko jsem doufala ,že se budeme do 6-7měsíců stěhovat,lidi kteří stavbu viděli ,a ptali se kdy to bude hotové atd….tak nás od myšlenky termínu dokončení odrazovali ,ale šel čas a hrubá stavba proběhla bez problému a časových proluk.

Lidé stavitele pana Paryse je naprosto sehraný team profesionálu, stavba probíhala bez prodlev a což je úžasné bez oprav vše bylo hotovo perfektně na poprvé, začaly se dělat vnitřky a zase jsme si vyslechli jak teprve problémy začnou ….atd a víte co vše probíhalo naprosto stejně ,jak střecha ,tak voda ,tak elektrika,tak ,okna …. prostě vše…bez problému, pan Křetinský je člověk na svém místě,baráček je před dokončením a to v čase 6 ti měsíců,je to ten nejkrásnější domeček ..pro nás na světě,už máme už i omítky….

Jsme šťastní a Vám chci říct,že nikdy nepřestanu obdivovat vaši práci, programy pro lidi a vše co jste doposud dokázali, protože věřím ,že tyhle pocity mají všichni kterým jste domečky postavili. Jste úžasní a pokud má člověk v životě štěstí tak pro nás a naše děti jste tou šťastnou hvězdou vy ES.

Děkuji Kateřina Stará

——————————————————

Dobrý den Kateřino,

předně omluvte, že jsem si odpověď na Vaši zprávu odložil v čase. Vaše zpráva mne potěšila a chtěl jsem této věnovat mimořádný čas vánoc. Stala se tak pro mne hezkým zakončením roku 2014. 🙂

Jsem moc rád, že Vám dům od ES přináší radost. Právě radost klientů je pro mne osobně tím nejdůležitějším co mi náročná práce ředitele Ekonomických staveb přináší. A je to právě tato radost klientů, která mne motivuje, abych v práci setrval a dále rozvíjel naši službu.

Pochválím Kateřino, všechny kolegy, kteří na Vašem domě pracovali, poděkuji těmto Vaším jménem a za sebe přidám odměnu.

Píšete, jak Vás okolí zrazovalo a snažilo se kazit Vaší radost z domu. Jde o zvláštní české specifikum. Snad nám schází více přejícnosti štěstí druhým, či možná málo informací. Leč u každé naší stavby se vždy objeví nějaký skeptik, který úspěchu nevěří. O to více se pak o úspěch snažíme. A možná také o to větší mají klienti ES nakonec ze svého domu radost. 🙂

Dovolte Kateřino, abych Vám popřál krásné vánoční svátky a nechť je každý den v domě od ES pro Vás dnem šťastným. To Vám přeji z celého svého srdce.

David Mencl

Kateřina Stará v kavárně ES