Radostná cesta k bungalovu

Paní Šourková snila o vlastním domě, ale realizace tak náročného procesu se jí zdála příliš náročná. Impulsem pro splnění jejího snu se stal okamžik, kdy jí rodiče odkázali pozemek.


„V dnešní době není problém nechat si postavit dům na klíč a to pro mě bylo rozhodující. Uvažovala jsem i o dřevostavbě, ale všechny společnosti, které jsem si našla, vyžadovaly vlastní přípravu staveniště. Také neposkytovaly téměř žádné služby krom samotné výstavby domu. Sama bych tohle nezvládla, a proto jsem si vybrala klasické provedení domu”.

„Ekonomické stavby jsem měla v podvědomí už delší dobu a to z reklamy v jednom časopisu. Právě tahle společnost nabízela vše, co jsem očekávala od stavební firmy, která postaví můj dům. Kompletní služby od naplánování stavby, přes komunikaci s úřady a bankou, až po samotnou výstavbu, splnily moje představy do puntíku”.

Klientka neuvažovala o velkém domě. Její představy od začátku směřovaly k menšímu bungalovu. Typ domu také vybírala s ohledem na velikost pozemku a ráz ostatních budov v okolí. Dalším kritériem byla i cena domu.  „Po předložení mých požadavků jsme tedy s odborníky v ES vybrali dům Katka”.

„Díky Ekonomickým stavbám jsem mohla začít v podstatě s nulovou hotovostí. Dohodli jsme se, že část stavby uhradím z finančních prostředků získaných prodejem mého stávajícího bytu a zbytek budeme řešit hypotečním úvěrem. Vzhledem k tomu, že se v této problematice  příliš neorientuji, velmi jsem ocenila pomoc ES při výběru nejvýhodnější hypotéky a jejím vyřízení”.

Ekonomické stavby paní Šourkové zajistily nejen kvalitní výstavbu domu, ale také veškeré služby a kompletní servis. ES si na svá bedra vzaly realizaci projektu, vyřízení stavebního povolení zdarma a veškerou administrativní agendu.

„Musím říct, že jsem využila služeb ES opravdu, jak se dalo. Jak jsem již řekla, ve stavbě domu se nevyznám, a proto jsem se svěřila odborníkům do rukou a s nadšením naslouchala jejich radám a zkušenostem. Při zpracování detailního rozpočtu jsme hledali zlatou střední cestu mezi kvalitou domu, dispozicí a mými finančními možnostmi a to se nám myslím povedlo výborně. Při samotné realizaci domu jsem nemusela žádný zásadní problém řešit. Vzhledem k tomu, že moji rodiče bydlí na stejném pozemku, měli jsme celou výstavbu jako na dlani a tedy i dostatečný přehled o tom, co se na staveništi děje”.

„Po životě v bytě se mi vůbec nestýská. Můj krásný domeček bych už nevyměnila snad za nic. Je zvláštní, jak rychle jsem si na dům zvykla. Mám pocit, jako bych tu žila už léta. Mám klid od  hlučných sousedů a taky dostatek soukromí.  Až se mi podaří zvelebit zahrádku podle mých představ, budu už naprosto spokojená”.

paní Šourková