Radost garantovanou cenou

“Vše bylo o to jednodušší, že Ekonomické stavby garantují dodržení rozpočtu, který jsme před samotným zahájením stavby odsouhlasili. Mohli jsme tak usínat beze strachu…” “Díky zapojení se do programu „Mladá rodina“ nás také příjemně překvapila výše splátek.”

Život ve velkoměstě má mnoho výhod. Člověk si v něm může užívat zábavy a ruchu plnými doušky a na kvalitu bydlení mnohdy nehledí. S plánováním rodiny však začnou převažovat zápory nad klady a původně dostačující podnájem se stane klecí, ze které zatoužíme uniknout.

Stavění svépomocí si žádá jisté zkušenosti, které v tomto směru většina investorů postrádá. Nezanedbatelnou rolii hraje také časová náročnost celého procesu – jak se říká, čas je drahý, a proto celou přípravu i realizaci stavby je třeba svěřit zkušeným odborníkům, schopným zajistit vše potřebné od administrativní přípravy po finální předání díla.

„Než jsme se pustili do hledání té pravé stavební společnosti, určili jsme si jasná kritéria, která by rozhodně měla splňovat. O správnosti našeho výběru nás kromě jejich naplnění přesvědčila především šíře nabídky typových domů, způsob realizace a financování jednotlivých etap a v neposlední řadě také profesionální přístup pracovníků firmy”.

Po vybrání typového domu byla zahájena projektová fáze přípravy, během níž si investoři nechali začlenit do projektu některé drobné dispoziční změny, aby dům plně vyhovoval jejich požadavků. Po vypracování položkového rozpočtu a zajištění stavebního povolení byla stavba domu zahájena.

„Dům jsme financovali částečně z vlastních zdrojů a se zbylou, větší částí, nám pomohla hypotéka. Vše bylo o to jednodušší, že Ekonomické stavby garantují dodržení rozpočtu, který jsme před samotným zahájením stavby odsouhlasili. Mohli jsme tak usínat beze strachu, že se cena domu před jeho dokončením vyšplhá nad rámec původně plánovaných nákladů, jak se to tak někdy stává.“

„Díky zapojení se do programu „Mladá rodina“ nás také příjemně překvapila výše splátek. A jako malý bonus za nás společnost zdarma obstarala všechny ty únavné formality při vyřizování stavebního povolení, což nám skutečně ušetřilo mnoho času i nervů”.

manželé Rejmánkovi