Radost nádherným domem Stela

“Rychlá a kvalitní výstavba domu firmou Ekonomické stavby, která je stálicí na našem trhu – to byla věc, která nás upoutala úplně na začátku.“

„Vlastní dům pro nás znamenal nejen více životního prostoru, ale i komfortnější bydlení. Konečně nemusíme přemýšlet nad tím, kde zaparkujeme své auto, nebo kam uskladnit sezónní sportovní vybavení. Dům s prostornou garáží, posazený v dostatečně velké zahradě, řeší nejen otázku většího pohodlí, ale i praktické stránky běžného dne.”

Klienti se po zhodnocení své finanční situace rozhodli pro nejvýhodnější investici a to do vlastního bydlení. Stavba domu na klíč byla pro investory ideálním řešením, jelikož je časově velmi limitovalo náročné zaměstnání. A tak začali hledat vhodnou stavební firmu, které by jim postavila dům na klíč.

„Rychlá a kvalitní výstavba domu firmou Ekonomické stavby, která je stálicí na našem trhu – to byla věc, která nás upoutala úplně na začátku. Postupně jsme odkrývali další a další služby ES, kterých bychom mohli využít, jako pomoc při financování, vyřízení veškerých povolení a další. To vše by nám velmi ušetřilo čas, peníze a hlavně starosti. Chtěli jsme vidět i konkrétní práci odborníků v této společnosti. Navštívili jsme tedy i jeden dům, který ES stavěly.”

Klienti si vybrali z katalogu typový dům Stela a při projektování vysněného domu učinili drobné úpravy projektu tak, aby plně vyhovoval jejich představám. Samotný dům při stavbě prošel ještě drobnými materiálovými změnami.

„Vzhledem k tomu, že jsme v přípravné fázi a při vypracovávání detailního rozpočtu ke všemu přistupovali velmi odpovědně a poctivě, při stavbě se pak příliš změn nedělalo. Dá se říci, že 90% toho, co se vypracovalo v projektu, se i následně uskutečnilo na stavbě. Jediné, co jsme měnili, jak se říká „za pochodu“, byly některé materiály, které se nám zdály kvalitnější či líbivější. Stavbu jsme sledovali v podstatě denně, takže nebyl problém kontrolovat její průběh a měnit, co bylo potřeba”.

„Dům je krásný. Zahrada potřebuje terénní úpravy a oplocení. Také se chystáme na stavbu terasy a bazénu. Tyto všechny práce už zvládneme sami, a i když to bude dost náročné, těšíme se na to”.

manželé Šůstkovi